U bent hier

2020 – Q1:  KTO voor iWmo/iJw en testen van berichtenversies (2.3 en 2.4)

27 september 2019

De ketenpartners (Ketenbureau i-Sociaal Domein, stichting Inlichtingenbureau en VECOZO) streven ernaar om een nieuwe standaard 2 tot 3 maanden voor livegang op de ketentestomgeving (KTO) beschikbaar te stellen zodat iedereen voldoende tijd heeft om hun software te testen.

In de afgelopen jaren hebben we de vraag van diverse softwareleveranciers gekregen of we de KTO met de nieuwe versie al eerder beschikbaar kunnen stellen. Hieraan kunnen we nu gehoor geven, terwijl we ook de leveranciers die nog niet over zijn op de nieuwe versie, willen blijven faciliteren met de bestaande (productie) versie. 

Bijvoorbeeld: Vanaf 1 oktober 2019 is de Q4-release in de KTO beschikbaar (Eigen Bijdrage op basis van de iWmo en iJw 2.3-versie). Vanaf 1 december zal de iWmo en iJw de versie 2.3 en 2.4 beschikbaar zijn en getest kunnen worden.

De KTO-omgeving ziet er dan als volgt uit:

  • T/m eind november   : iWmo en iJw versie 2.3
  • Begin dec t/m 20 jan  : iWmo en iJw versie 2.3 en 2.4
  • Vanaf 20 januari         : iWmo en iJw versie 2.4

In de periode van begin december 2019 t/m 20 januari 2020 kan een specifieke versie worden getest wanneer zowel aan de zorgaanbiederszijde als aan de gemeentekant dezelfde versie wordt gebruikt (of 2.3 of 2.4). Maak hier vooraf afspraken over met uw testpartner. Medio oktober zullen we een handleiding ter beschikking stellen waar u op moet letten.

Nieuws archief