U bent hier

Webinar Gemeentelijke controleaanpak op 2 oktober

Op 2 oktober houdt programma i-Sociaal Domein een webinar over de gemeentelijke controleaanpak over 2017 met het landelijk accountantsprotocol en de model productieverantwoording voor aanbieders.

De financiële controle kan administratieve lasten opleveren voor gemeenten en aanbieders. De formats Model Productieverantwoording Wmo en Jeugdwet 2017 en het landelijk accountantsprotocol 2017 financiële productieverantwoording Wmo en Jeugdwet helpen gemeenten en aanbieders de administratieve lasten te beperken. De Model Productieverantwoording en het landelijk accountantsprotocol leveren input op voor gemeenten om in te zetten als controlemiddelen in hun jaarrekeningproces. De Handreiking Stappenplan gemeentelijke controleaanpak is een goede voorbereiding voor dit webinar. Tijdens het webinar kunnen luisteraars vragen stellen. Van het webinar wordt een opname gemaakt, zodat het ook op een later tijdstip te bekijken is.

Locatie en tijd

Het webinar is op maandag 2 oktober van 14.00 uur tot 15.00 uur. U kunt vanaf elke plek met internetverbinding het webinar bijwonen.

Doelgroep

Controllers van gemeenten en van aanbieders.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op Webinar Gemeentelijke controleaanpak Wmo en Jeugdwet

Nieuws archief