U bent hier

Webinar Jeugd-ggz van DBC naar Uitvoeringsvariant 15 mei

maandag 15 mei 2017

Per 1 januari 2018 wordt de DBC-systematiek niet meer gebruikt voor jeugd-ggz. Gemeenten en aanbieders moeten overstappen op een nieuw bekostigingsmodel voor jeugd-ggz. Hierover is op 15 mei 2017 een webinar.

Opname van het webinar

Het webinar richt zich op medewerkers van gemeenten en aanbieders die zich bezig houden met inkoop, bedrijfsvoering en controle. Enerzijds wordt de overstap naar een van de drie uitvoeringsvarianten besproken. Anderzijds komt ook aan de orde wat er in het berichtenverkeer verandert. Experts van VNG, GGZ-Nederland en Zorginstituut Nederland bespreken de planning en voorbereiding op deze landelijke overgang.

Locatie en tijd

Online, 15.00 uur - 16.00 uur

Doelgroep

Medewerkers van gemeenten en aanbieders die zich bezig houden met inkoop, bedrijfsvoering en controle van jeugd-ggz.

Wat heeft u nodig?

  • Een internetverbinding en een computer, of een tablet/smartphone met de gratis GoToWebinar App. Deze staat in de App Store van zowel Android als Apple.
  • De link naar het webinar opent een webpagina van Citrix GoToWebinar waar de voor het webinar benodigde software automatisch wordt gedownload en gestart. Als u nog niet eerder heeft deelgenomen aan een webinar, vraag dan aan uw ICT-afdeling of u rechten heeft om deze software te downloaden en installeren.
  • Als het downloaden van software in uw kantoornetwerk is geblokkeerd dan kunt u helaas niet aan het webinar deelnemen. In dat geval is er wellicht een gasten-netwerk dat uitkomst biedt of misschien kunt u het webinar thuis bijwonen.

Meer informatie