U bent hier

Webinar Gemeentelijke controleaanpak Wmo en Jeugdwet

maandag 2 oktober 2017

Tijdens dit webinar bespreken experts de ontwikkeling van de gemeentelijke controleaanpak. De Handreiking Stappenplan gemeentelijke controleaanpak is een goede voorbereiding voor dit webinar.

De financiële controle kan administratieve lasten opleveren voor gemeenten en aanbieders. De formats Model Productieverantwoording Wmo en Jeugdwet 2017 en het landelijk accountantsprotocol 2017 financiële productieverantwoording Wmo en Jeugdwet helpen gemeenten en aanbieders de administratieve lasten te beperken. De Model Productieverantwoording en het landelijk accountantsprotocol leveren input op voor gemeenten om in te zetten als controlemiddelen in hun jaarrekeningproces.

Locatie en tijd

Het webinar is op maandag 2 oktober van 14.00 uur tot 15.00 uur. U kunt vanaf elke plek met internetverbinding het webinar bijwonen. Van het webinar wordt een opname gemaakt, zodat het ook op een later tijdstip te bekijken is.

Doelgroep

Controllers van gemeenten en van aanbieders.

Aanmelden

Aanmelden voor het Webinar Gemeentelijke controleaanpak Wmo en Jeugdwet op 2 oktober

Meer informatie

Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek. De getoonde presentatie wordt toegelicht door een inhoudelijk expert. Tijdens het webinar kunt u via de button Questions (button met vraagteken) uw vragen stellen. Er hoeft voor dit webinar géén plugin (.exe bestand) gedownload te worden. Dit webinar werkt volledig in uw browser. 

Later bijwonen

Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich geregistreerd heeft, ontvangt één of enkele dagen na het webinar een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Wat heeft u nodig?

Een internetverbinding en een computer, of een tablet/smartphone met de gratis GoToWebinar App aangeboden in de App Store van zowel Android als Apple.

In de controleaanpak gebruiken wij zo veel mogelijk reeds bekende gegevens.