U bent hier

Regiobijeenkomst Van Contract tot Controle 2018 Arnhem

donderdag 29 maart 2018

Gezamenlijk de administratieve lasten verminderen in het sociaal domein: op 29 maart hoort u hier alles over in Arnhem.

De bijeenkomst gaat over het beperken van administratieve lasten in het sociaal domein door als gemeente en aanbieders samen te werken. Drie thema's komen aan de orde:

  • (Her)contractering
  • Standaarden van i-Sociaal Domein
  • Samenwerking tussen gemeenten en aanbieders

Ochtendprogramma

Vanaf 9.30 tot 12.30 uur is het ochtendprogramma. In twee parallelle sessies bespreken gemeenten enerzijds en aanbieders anderzijds de eigen praktijkervaringen. Deze ervaringen worden verrijkt door een expert uit de regio en experts van het Programma i-Sociaal Domein.

Middagprogramma

Tussen 12.30 en 13.30 uur is een gezamenlijke lunch. Daarna start het inhoudelijke middagprogramma met een waar gemeenten en aanbieders bijeen komen. Deze sessie gaat vooral over samenwerking.

Afsluiting

De dag sluiten we af met een gezamenlijke borrel vanaf 16.30 uur.

Deelname

  • U kunt de gehele dag bijwonen, maar ook alleen het ochtendprogramma of het middagprogramma. In beide gevallen kunt u deelnemen aan de gezamenlijke lunch.
  • U mag met meer collega's van dezelfde organisatie inschrijven, bijvoorbeeld beleidsmedewerkers, contractmanagers, financiële professionals en verantwoordelijken voor de backoffice.

Locatie

Aanmelden

Andere data en locaties

Programma i-Sociaal Domein organiseert nog meer bijeenkomsten over dit onderwerp. Meld u aan voor:

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze bijeenkomst.

Aanmelding wijzigen

Heeft u zich aangemeld, maar wilt u zich afmelden of uw aanmelding wijzigen? Stuur dan een mail naar info@i-sociaaldomein.nl. U kunt via dit mailadres ook uw vragen stellen over de bijeenkomst.